Menu Close

Alle gratis kraampakketten

ZwangerBox en BabyBox

Het gratis kraampakket Zwangerbox en Babybox van Ouders van Nu zit vol met met producten, tijdschriften en kortingen van o.a. Pampers, Difrax, Elmex, C&A en Center Parcs. Deze gratis babybox is verder voorzien van twee cadeautjes van Blokker!

Inhoud Zwangerbox en babybox

De Blije Doos

Vraag nu de gratis Blije Doos aan en ontvang in de 7e maand van jouw zwangerschap een bon om het gratis kraampakket op te halen bij Prenatal. Je vindt in deze babydoos onder meer gratis producten van Pampers, Prénatal, Sudocrem en Philips Avent.

Inhoud Blije Doos

Gratis Kraampakketten Tips

Waar kan ik mijn gratis babypakket ophalen?

Het kraampakket kun je in de meeste gevallen online aanvragen. Je krijgt na aanmelding een oproep om het kraampakket op te komen halen in een fysieke winkel:

Wanneer kun je gratis babydozen aanvragen?

De meeste kraamdozen vraag je aan zodra je een indicatie hebt wanneer je gaat bevallen. Je moet dus een uitgerekende datum opgeven. Bij andere gratis babydozen kan je deze pas aanvragen als je net bevallen bent en/of je een geboortebewijs in handen hebt of je de geboortekaartjes hebt laten drukken.

Wat zit er in de babydozen?

Elke babydoos heeft een eigen inhoud. Vaak zitten er babyspullen in van het eigen merk of gesponsorde babyproducten en luiers van b.v. Pampers of Kruidvat. Ook kun je levensmiddelen uit de supermarkt en kortingsbonnen verwachten. Houd er overigens wel rekening mee dat de inhoud regelmatig wisselt.